top of page

Hammasgalleria

Luonnolliset maskeeraushampaat - Elokuvat ja TV-sarjat

Nämä hampaat on tehty näyttämään oikeilta tosielämän hampaistoilta ja niillä voidaan esimerkiksi muokata näyttelijän/ mallin ikää, elintapoja tai vaikka suuhun sattunutta haaveria. Hampaat muotoillaan ja sävytetään toimimaan hyvin lähikuvissa ja ne valmistetaan hammasteknisestä akryylista. Rakenne on ohut ja kevyt! Valmistamme myös juurellisia irtohampaita. Tarjouspyynnöt ja konsultointi tämän linkin kautta.
movieteeth-example1-sfxtoradent.jpg
movieteeth-example3-sfxtoradent.jpg
faketeeth-sfxtoradent.jpg
sfxtoradent-diastema-teethonmodel_edited
toddler-teeth-klickon_edited.jpg

Liioitellut ja karikatyyriset hampaat - Elokuva- ja TV-tuotannot, teatteri tuotannot

Nämä hampaat sopivat hyvin esimerkiksi huumori tuotantoihin ja mainoksiin, joissa halutaan hiukan liioitella hahmoja ja samalla luoda näyttävyyttä. Rakenteeltaan hampaat ovat usein melko kookkaita ja tämä todennäköisesti vaikuttaa jonkinverran puheeseen. Käytössä on pari eri valmistustekniikkaa ja hinta määräytyy valitun valmistustekniikan mukaan. Tarjouspyynnöt ja konsultointi tämän linkin kautta.
sillyteeth-sfxtoradent.jpg

Hirviöt & kauhu - Viihdetuotannot ja yksityiset asiakkaat

Tässä muutamia kuva esimerkkejä siitä mitä kaikkea hirviöhampaat voivat olla! Vain mielikuvitus on rajana! Käytössä on useampi eri valmistustekniikkaa, hinta määräytyy työn koon, valmistustekniikan ja teknisen haastavuuden mukaan. Tarjouspyynnöt ja konsultointi tämän linkin kautta. Suuntaa antavan hinnaston löydät täältä!
sharp-monster-teeth2-sfxtoradent_edited.
sharpfront-teeth-sfxtoradent_edited.jpg
bottom of page