top of page

Toimitusehdot

Yleistä

SFX Toradent

Y-tunnus: 3095060-5

40700 Jyväskylä

Puh. 050 5549344

SFX Toradent myy tuotteita mm viihdetuotantoyrityksille, artisteille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen, sekä vastaaviin toimituksiin.

Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 01.01.2022 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen kun tilaat tuotteitamme.

Pidätän oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tuotteet ja tuotehinnat

Valmistettavien tuotteiden lopulliseen hintaan saattaa vaikuttaa asiakkaan yksilölliset toiveet. Kun asiakkaan kanssa on sovittu lopullisen tuotteen elementit, lähetetään aina yhteenveto tilauksesta ja hinta lopulliselle tuotteelle, jossa näkyy eriteltynä työn kustannukset, postituskulut ja 24% alv. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin, joten kannattaa käydä tarkistamassa hinnasto tai kysyä hinnoista uutta tilausta tehdessä, jos asiakas tilaa uniikin tilaustyön ja se poikkeaa tarjotuista tuotteista hinnat arvioidaan aina tapauskohtaisesti ja niistä voi kysyä tarjousta.

Toimituskulut

Tilauksesta veloitettavat toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Saat tilauksestasi sähköpostilla yhteenvedon, jossa näkyy eriteltynä työn toimituskulut.

Tilaaminen ja sopimus

Voit tilata tuotteita ottamalla yhteyttä sähköpostitse suoraan tai nettisivujen yhteydenotto lomakkeen kautta. Tilatessasi tuotetta sinun edellytetään tutustuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Ymmärrät, että hyväksymäsi ja vahvistamamme tilauksesi on, paitsi siltä osin mitä myöhemmin mainitaan peruttamisoikeudesta, sitova ja synnyttää näiden toimitusehtojen kanssa sopimuksen välillemme.

Tilaus- ja maksuvahvistus sekä maksaminen ja maksutavat

Kun valmistettavasta työstä on sovittu, asiakas on saanut yhteenvedon laskusta jonka on hyväksynyt ja jäljennökset ovat saapuneet työstettäviksi, lähtee asiakkaalle tilausvahvistus ja lasku työstä. Maksun voi maksaa MobilePay sovelluksen kautta tai laskulla.

Toimitustapa

Toimitamme tilauksesi jollakin käytössä olevalla kotisivuillamme mainitulla toimitustavalla (Posti tai Matkahuolto), jonka valitset tilauksesi yhteydessä.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomessa ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-5 päivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan Postin ja Matkahuollon omilla sivuilla. Otathan huomioon sesonki aikoina, kuten joulun pyhien aikaan tapahtuvat mahdolliset viivästykset ja ruuhkat postinkulussa.

Lähettäjä ei vastaa viivästyksistä, jotka johtuvat postista tai muusta lähetyspalvelusta, eikä ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Mikäli perut tilauksesi heti suunnitteluvaiheen jälkeen, etkä ole ehtinyt vielä käydä ottamassa jäljennöksiä, niin tässä vaiheessa tehdystä peruutuksesta ei peritä maksuja, mutta jos jäljennökset on jo otettu ja ne on lähetetty, sekä kipsi jäljennökset on jo valmistettu, sinulle koituva kulu on käytännössä näistä aiheutuvat kustannukset.

Ota kuitenkin huomioon tilausta peruessa, että lasku lähetetään asiakkaalle kun kipsimallit saapuvat työstettäväksi.

Jos maskeeraushampaiden valmistus on jo aloitettu tai työ on valmiina ja päätät peruuttaa tilausken, joudut maksamaan hampaista täysimääräisen hinnan, koska työ on yksilöllisesti valmistettu juuri sinulle, eikä sitä voida näin ollen käyttää mihinkään muuhun. Tilauksen peruminen tapahtuu sähköpostitse otsikolla PERUUTAN TILAUKSEN ja asiakkaan nimi.

SFX Toradent pitää asiakasrekisteriä säilyttäen vain ostajalle lähetetyt tilausvahvistukset.

Tuotteen käyttöikä ja takuu

Käytännössä tuote on niin kauan käyttökelpoinen, kun omat hampaat pysyvät niissä asennoissa kuin tuotteen valmistus hetkellä ne ovat olleet, Q&A ja INFO osiosta löytyy tähän liittyen lisää tietoa. Yleisesti terveessä suussa tapahtuvat muutokset ovat hyvin hitaita ja näin ollen maskeeraushampailla voi käyttöikää olla useita vuosia, mitä myös huolellisella käsittelyllä ja hoidolla pystyy pitämään yllä. 

 

Ensimmäisen 6kk aikana ostohetkestä korjaan haljenneen tai muuten vahingoittuneen tuotteen veloituksetta, asiakas kustantaa postituskulut.

bottom of page