top of page

Maskeeraus- ja erikoistehostehampaita hammasteknisellä ammattitaidolla!

vampyyri1_kuva-joonasahtikallio.png

Tuotannot - Maskeeraajat - Esiintyvät artistit

Hirviöt & Örkit

Kauhu & Gore

Glam & Glitter

Karakteeri- ja hahmohampaat

Huonokuntoiset hampaat

Feikkihammasraudat

Maskeeraaja:

Mietinnässä olisi kuinka muokata näyttelijän ulkonäköä elokuvaan tai näytelmään niin, että ikää olisi enemmän ja eletty elämä näkyisi hampaissa? Luodaan näihin vaatimuksiin sopivat hammaskuoret, joilla naamiointi sujuu vaivattomasti.

Esiintyvä artisti:

Musiikkivideota tekemässä ja jotain spessua haluttaisiin lookkiin? Ehkäpä hirviötä, aidon oloisia kultahampaita tai muuta jännittävää! Tähänkin löytynee juuri sinulle sopiva ratkaisu!

ogretusk-teeth-sfxtoradent3.jpg

Cosplay & roolipeli harrastajille - naamiaisiin

Vampyyrit

Örkit

Hirviöt

Zombiet

Onko tulossa naamiaiset ja haluat säväyttää ehkä zombiena, vampyyrina tai hirviönä mutta et halua käyttää huonosti istuvia kumihampaita ja kerrankin haluaisit vampyyrihampaat jotka OIKEASTI istuisivat suussa? Kenties haluat cossata hahmoa joka tunnetaan hampaistaan? Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan tilaisuuteen sopivat hampaat!

Näyttelijöille:

Pohditko kuinka rakentaa hahmoa helposti ja muokata ilmettä vaivattomasti? Erilaisilla maskeeraushampailla voidaan muokata vaikka puhetta ja kasvojen muotoa. Ota yhteyttä niin mietitään tarpeisiisi sopivia hammasratkaisuja.

hammaskammat1.jpg

Koulutukset - Maskeeraajat

Luentomuotoinen koulutus:

Tämä koulutus koostuu n.4-5h luentokokonaisuudesta, jossa tutustutaan maskeeraus- ja erikoistehostehampaisiin, niiden käyttömahdollisuuksiin ja huomioon otettaviin asioihin.

Luento + kevyt käytännön koulutus:

Koulutuksen kesto 1-2 päivää, päivien kestot sopimuksen mukaan. Kurssilla tutustutaan maskeeraus- ja erikoistehostehampaisiin, niiden käyttömahdollisuuksiin ja huomioon otettaviin asioihin. Lisäksi kurssilla valmistetaan omaan suuhun muutamat maskeeraushampaat.

Voit kysyä tarjousta ja buukata koulutukset täältä!

hammaskurssi-kovitus.jpg

Luennot - Harrastajat & Näyttelijät

1-2h luentokokonaisuus.

Aiheina maskeeraus- ja erikoistehostehampaiden käyttö, toiminnallisuus ja mahdollisuudet. Minkälaisia lisäulottuvuuksia hampaat voivat tuoda hahmon luomiseen.

Kiinnostaisiko kuulla maskeeraus- ja erikoistehostehampaista luennon muodossa? Luento voidaan pitää virtuaalisesti tai ihan paikanpäällä. Voit kysyä tarjousta ja buukata luennon täältä.

  • Maskeeraushammas konsultaatiot voit buukata täältä

  • Voit myös kysyä konsultaatiota puhelimitse!

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page